Tarif defterimden; Mor lahana turşusu, haşlanmış basmati pirinç ve yeşilliklerin buluşmasıyla ortaya çıkan leziz kış salatası… Servis: 4 kişilik Hazırlama süresi: 30 dakika Malzemeler: 200 ml lik su bardağı ölçüsüyle; 2 bardak ... devamını oku
Özbek Ekmeği Tarifi
Özbek mutfağından; Özbekistan’da hemen her evde tandırda pişirilen ince ve tereyağlı leziz bir ekmek çeşiti… Süt, tereyağı ve az miktarda maya ile orta sertlikte hazırlanan hamur dinlendirildikten sonra pide gibi ince açılıyor ve geleneksel ... devamını oku
Çikolatalı Kestaneli Narlı Pişmeyen Cheesecake
Tarif defterimden; Altında çikolatalı kestaneli taban, üzerindeki peynirli kreması ve nar taneleriyle tatlı &ekşi uyumunun bir arada olduğu yapılışı pratik nefis cheesecake ile yılbaşı sofralarınızı şenlendirebilirsiniz. Servis: 16 ... devamını oku
Fırında Tereyağlı Çıtır Patates
Tarif defterimden; Et, tavuk ve balık yemeklerinin yanına çok yakışan tereyağlı çıtır patatesler… Kısa bir not; Patatesleri orta boy ve aynı büyüklükte olanlardan seçerseniz hem pişme süresi kısalır, hem de aynı zamanda eşit ... devamını oku
Fırın Poşetinde Hardallı Portakallı Hindi
Tarif defterimden; Fırın poşetinde pişirilen etler hızlı yaşadığımız dünyada epey pratiklik sağlıyor, ayrıca sosuyla ve etin kendi suyula piştiğinden lezzeti kat kat artıyor, üstelik fırın kirlenme derdi de olmuyor. Hardallı portakallı ... devamını oku
- « Önceki Sayfa
- 1
- …
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- …
- 177
- Sonraki Sayfa »