Gaziantep mutfağından; Bol taze sarımsaklı, etli ve yoğurtlu doyurucu nefis bir yemek olan Şiveydiz Gaziantep mutfağının geleneksel lezzetlerinden biri… Şiveydiz pişirildikten sonra üzerine haspir veya naneli & yağlı sos dökülerek servis ... devamını oku
Tahinli Piyaz
Türk mutfağının en lezzetli mezelerinden biri olan kuru fasulye piyazı… Tahinli sosun çok yakıştığı nefis piyazı tek başına öğün olarak veya en klasik haliyle köfte yanı için hazırlayabilirsiniz… Servis: 4 kişilik Hazırlama süresi: 15 ... devamını oku
Peynirli Çıtır Buzluk Böreği
Tarif defterimden; Çıtır çıtır tadıyla ağızda dağılan bereketli ve leziz börekleri isterseniz hemen pişirebilir, dilerseniz hazırladıktan sonra derin dondurucuda saklayabilirsiniz… Yapılış aşamaları videosuna İnstagram hesabımdan ... devamını oku
Kıymalı Patates Oturtma
Tarif defterimden; Gayet doyurucu ve bereketli yemeklerimizden biri olan kıymalı patates oturtma… Yanında tereyağlı pirinç pilavı, bol yeşillikli salata ve turşu ile tam da kış yemeği olan lezzete sofralarınızda yer verin ... devamını oku
Yoğurtlu Mantı Çorbası
Tarif defterimden; Önceden hazırlayıp dondurucuda sakladığım Kayseri mantısını değerlendirdiğim doyurucu yoğurtlu mantı çorbası… Hazır mantıyla da yapabileceğiniz nohutlu & yoğurtlu ve üzerindeki naneli sosuyla çok lezzetli olan çorbayı ... devamını oku
- 1
- 2
- 3
- …
- 196
- Sonraki Sayfa »