Mevsiminde; Mürdüm eriğinin hafif ekşimsi tadına çok yakışan peynirli ballı milföyler tatlı & ekşi ve tuzlu uyumunu sevenler için… Mürdüm eriği mevsimindeyken bu lezzetten mahrum kalmayın derim… Servis: 6 kişilik Hazırlama ... devamını oku
Domatesli Ispanaklı Arpa Şehriye Pilavı
Tarif defterimden; Domatesli ıspanaklı ve taze otu arpa şehriye pilavını tek başına öğün olarak tüketebilirsiniz… Servis: 4 kişilik Hazırlama süresi: 20 dakika Pişirme süresi: 30 dakika Malzemeler: 4 yemek kaşığı zeytinyağı 5 ... devamını oku
Pastitcio, Fırında Makarna
Yunan mutfağına ait bir lezzet olan Pastitcio için bir çeşit fırın makarna diyebiliriz. Haşlanan makarnaya, kıymalı iç harç ve beşamel sos ilave edilip daha sonra kızana kadar fırında pişiriliyor. Epey bereketli ve doyurucu olan fırın ... devamını oku
Arapsaçlı Mücver Tarifi
Ege otlarından arapsaçı genelde kuzu etiyle yapılsa da taze soğanlı ve maydanozlu mücveri de çok lezzetli oluyor. Yanında süzme yoğurtlu cacığın çok yakıştığı arapsaçlı mücveri deneyin derim… Servis: 12 adet Hazırlama süresi: 20 ... devamını oku
Kahveli Kurabiye
Tarif defterimden; Kahve veya çay yanına çok yakışan kahve aromalı cevizli kurabiyeler… Servis: 24 adet Hazırlama süresi: 30 dakika Pişirme süresi: 15 dakika Malzemeler : 125 gr. tereyağı, oda ısısında 80 gr. toz şeker 1 ... devamını oku
- « Önceki Sayfa
- 1
- …
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- …
- 198
- Sonraki Sayfa »