Yöresel lezzet; Hatay mutfağına ait leziz kebabı evde kolaylıkla yapabilirsiniz. Servis: 4 kişilik Hazırlama süresi: 30 dakika Pişirme süresi: 35 - 40 dakika Malzemeler: 600 gr dana döş kıyma, tek çekilmiş orta yağlı 1 kuru ... devamını oku
Şekerpare Tatlısı
Tarif defterimden; Normalde daha büyük yaptığım şekerpareleri bu defa tek lokmalık olarak hamuru 24 eşit parçaya ayırarak hazırladım, eğer daha büyük yapmak isterseniz hamuru 15 eşit parçaya ayırın. Tek lokmalık minik şekerparelerin içinde ... devamını oku
Nohutlu Kuzu Kapama
Tarif defterimden; Tek tencerede et, nohut, soğan ve baharatların bir arada pişirildiği yapılışı kolay ve lezzetli ana yemek… Yanında pilav, turşu ve mevsim salatasıyla servis edebilirsiniz. Servis: 4 kişilik Hazırlama süresi: ... devamını oku
Çilekli Antep Fıstıklı Güllaç
Geleneksel lezzet; Ramazan sofralarının vazgeçilmez lezzeti güllaçı mevsimine göre meyvelerle tatlandırabiliriz. Şekerli süt ile ıslatılarak yapılan güllacı bu defa bal ve limon kabuğu ile tatlandırdım. Bal ve limon kabuğu aromasının çok ... devamını oku
Mor Havuçlu Zeytinyağlı Enginar
Tarif defterimden; Mor havucun yemeğe bıraktığı muhteşem renk ve portakal suyu aromasının çok yakıştığı Zeytinyağlı Enginar tam da bahar yemeği… Servis: 5 adet Hazırlama süresi: 20 dakika Pişirme süresi: 35 dakika Malzemeler: 5 ... devamını oku
- « Önceki Sayfa
- 1
- …
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- …
- 198
- Sonraki Sayfa »