Ege otlarından arapsaçı ile yapabileceğiniz kuzu etli leziz yemek… Servis: 3- 4 kişilik Hazırlama süresi: 30 dakika Pişirme süresi: 45- 50 dakika Malzemeler: 1 bağ arapsaçı 1/2 çay bardağı zeytinyağı 250 gr kuzu eti, ... devamını oku
Kestaneli Antep Fıstıklı Mozaik Pasta
Tarif defterimden; Mozaik pastanın lezzetli ve hazırlaması en pratik hali bu olsa gerek… Servis: 15 cm lik kelepçeli kalıpta Hazırlama süresi: 20 dakika Malzemeler: 150 gr haşlanmış kestane, kabukları soyulmuş net ölçü 1 ... devamını oku
Mor Havuç Çorbası
Mor havuçlu tariflerimden ikincisi bağışıklık sistemimizi güçlendirmeye katkısı olan sağlıklı, besleyici ve leziz çorba… Servis: 4 kişilik Hazırlama süresi: 15 dakika Pişirme süresi: 10 + 15 dakika Malzemeler: 2 mor havuç, 300 ... devamını oku
Ballı Salyangoz Kurabiye
Çocukların evden eğitimlerine devam ettikleri bugünlerde dersleri bitince onlarla birlikte yapabileceğiniz leziz ballı sevimli kurabiyeler... Servis: 25 kurabiye Malzemeler: 200ml ilk su bardağı ölçüsüyle; 65 gr tereyağı, ... devamını oku
Kumkuatlı Sultani Bezelye Salatası
Mevsiminde; İlkbaharın gelmesiyle birlikte bahar ve yaz sebzeleri yavaş yavaş tezgahlara çıkmaya başladı. Bebek enginarlar, taze otlar ve bezelyenin tanelenmemiş hali olan sultani bezelye ve diğerleri… Sultani bezelye o kadar narin ki, kısa ... devamını oku
- « Önceki Sayfa
- 1
- …
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- …
- 198
- Sonraki Sayfa »