Ana vatanı Güney Amerika olan mor patates, demir, potasyum, folik asit, C vitamini, B kompleksi, lif içeriği yüksek ve aktioksidan açısından da çok yararlı bir besin kaynağı. Cilt sağlığından, sindirim sistemimize ve kanserden korunmamıza kadar ... devamını oku
Zeytinyağlı Sakız Enginar
Mevsiminde; İlkbaharın müjdecisi sakız enginarlarla hazırladığım leziz yemek Sofra Dergisinde geçen yıl ''Mevsimin Yeşilleri'' başlığıyla yayınlanmıştı... Servis: 14 adet Hazırlama süresi: 20 dakika Pişirme süresi: ... devamını oku
Bardakta Çikolatalı Tiramisu
Çikolatalı Lezzetler; Sofra Dergisi için hazırladığım ''Bardakta Çikolatalı Tiramisu'' çikolata sevenlerin beğeneceği lezzette🍫🌟 Yumurta kullanmadan kaymak ile hazırladığım bol çikolatalı tiramisuyu deneyin derim. Servis: 200 ml lik 6 ... devamını oku
Bezelyeli Limonlu ve Kremalı Tavuk
Tarif defterimden; ''Mevsim Yeşilleri'' başlıklı Sofra Dergisi için hazırladığım lezzetlerden biri olan sultani bezelyeli, bol otlu nefis tavuk yemeği davet sofralarımıza çok yakışıyor. Servis: 6 kişilik Hazırlama süresi: 20 ... devamını oku
Kıymalı Karnabahar
Tarif defterimden; Sofra Dergisi'nde ''Kış Güzelleri'' başlığında yayınlanan tariflerimden biri olan kıymalı karnabaharı deneyin derim... Servis: 4 kişilik Hazırlama pişirme süresi: 30 dakika Malzemeler: 1 karnabahar, 1 kg 3 ... devamını oku
- « Önceki Sayfa
- 1
- …
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- …
- 198
- Sonraki Sayfa »