Yöresel lezzet; Türk mutfağının vazgeçilmez yöresel lezzetlerinden kuru patlıcan ve biberlerle yapılan etli dolma kış mevsiminde bizim evde de favorilerimiz arasındadır. Hazırlaması biraz zaman aldığından iki öğünlük pişirip yarısını kapalı kaba ... devamını oku
Guacamole Nasıl Yapılır
Meksika mutfağından; Guacamole, avokado ile hazırlanan Meksika mutfağına ait nefis bir meze… Et yemeklerinin yanına veya yemek öncesi atıştırmalık olarak kolaylıkla hazırlayabileceğiniz Guacomelo’yu ev yapımı çıtır tortillalar ile deneyin ... devamını oku
Portakallı Mor Havuç Marmelatı
Portakal suyu ve kabuğunun mis gibi aromasının çok yakıştığı mor havuç marmelatını deneyin derim… Hazırlama süresi: 20 dakika Pişirme süresi: 5 + 30 + 3 dakika Malzemeler: 200 ml lik su bardağı ölçüsüyle; 1/2 kg mor havuç, 2 ... devamını oku
Etli Pancar Çorbası
Tarif defterimden; ''Kış Güzelleri'' başlığı altında Sofra Dergisi için hazırladığım çorba & yemek arası doyurucu nefis lezzeti deneyin derim... Servis: 6-8 kişilik Hazırlama süresi: 30 dakika Pişirme süresi: 1,5 ... devamını oku
Cennet Hurmalı Kremalı Pasta
Cennet hurmalı & baharatlı yumuşacık kek ve üzerindeki kremasıyla davet sofralarına çok yakışacak yapılışı kolay ve leziz pasta… Servis: Baton kalıpta Hazırlama süresi: 20 + 10 dakika Pişirme süresi: 45 ... devamını oku
- « Önceki Sayfa
- 1
- …
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- …
- 198
- Sonraki Sayfa »