Cennet hurması veya Trabzon hurması olarak adlandırılan meyve, içeriğindeki pektin oranının yüksekliğinden dolayı reçel veya marmelat yapmaya en uygun meyvelerden biri… Kendine özgü aroması olan Cennet Hurması Marmelatı'nı tatlı niyetine veya ... devamını oku
Kurutulmuş Meyveli Çikolata
Kolay tarif; ''Çikolatalı Tatlar'' başlığı altında Sofra Dergisi Nisan 2019 sayısı için hazırladığım 6 tariften biri olan kurutulmuş meyveli çikolataları kolaylıkla yapabilirsiniz. Servis: 20 adet Hazırlama süresi: 20 ... devamını oku
Adaçaylı Tereyağlı Tajarin
İtalya Piemonte mutfağından; İtalya’nın kuzey batısındaki kendine özgü mutfağa sahip, Piemonte bölgesine ait bir lezzet olan Tajarin (tayarin okunur) bol yumurta sarısıyla yapılan bir taze makarna çeşiti. Orjinalinde hamur hazırlanıp ... devamını oku
Davet Menüsü-3
Sofra Dergisi için hazırladığım Ocak 2019 da yayınlanan ''Kıymalı Minik Top Börekler''in kapak yıldızı olduğu menü... Evde en beğendiğimiz lezzetlerin bir arada olduğu menüyü havaların soğumaya başladığı bugünlerde ister ailenize, isterseniz ... devamını oku
Brokoli Çorbası
Mevsiminde; Başta C ve K vitaminleri olmak üzere çeşitli mineraller ve yüksek miktarda lif içeren brokoliyi et & tavuk yemeklerinin yanında, salatalarda, geçen yıllarda buradan paylaştığım köftesi ve aşağıda tarifini verdiğim zerdeçal ve ... devamını oku
- « Önceki Sayfa
- 1
- …
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- …
- 198
- Sonraki Sayfa »