“Gelenekten Geleceğe, Nesillerden Nesillere’’ lezzet atölyemizin 5. sinde değerli misafirlerimiz ve İstanbul Teknik Üniversitesi Gastronomi Kulubü’nden sevgili gençlerimizle şahane bir gün geçirdik🌟🥰❤️ Atölye çalışmamızda; 1. İçi ve ... devamını oku
Marzipanlı Stollen
Kurutulmuş meyveler, kuruyemişler ve badem ezmesiyle yapılan bir çeşit mayalı tatlı çörek olan Stollen yeni yıl yaklaşırken Avrupa'da market raflarında yerlerini almışlardı. Tadını bilenlerin çok beğendiği bir lezzet olan Stollen benim de ... devamını oku
“Gelenekten Geleceğe, Nesillerden Nesillere’’ Lezzetler Atölyesi – 8 Aralık 2018
Gelenekten Geleceğe, Nesillerden Nesillere projemizin bir ayağı olarak planladığımız Kurabiye Ev ‘’Dünya Gelenekleri’’ başlığı altında çok güzel bir örnek oldu. Öncelikle Kurabiye Ev geleneği hakkında bilgi vermek istiyorum; ... devamını oku
Zeytinyağlı Sinkonta
Mevsiminde; Ege bölgesine ait bir lezzet olan ‘Sinkonta’ sakız kabağı veya balkabağıyla yapılan, bol soğanlı ve salçalı sosuyla fırında pişirilen leziz ve sağlıklı bir yemek. Etli ve zeytinyağlı olarak yapılan Sinkonta'da benim favorim aşağıda ... devamını oku
Zencefilli Tarçınlı Yeni Yıl Bisküvileri
Tarif defterimden; Yerken ağızda dağılan ve baharatların aromalarıyla damakta lezzet şölenine dönüşen bisküviler, yeni yılda sevdiklerimize verilebilecek en leziz hediye olsa gerek… 2019 da hayallerimizin gerçekleşmesi dileğiyle, mutlu ... devamını oku
- « Önceki Sayfa
- 1
- …
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- …
- 197
- Sonraki Sayfa »