Mevsiminde; Gerek görüntüsü gerek lezzetiyle portakal cinslerinin içinde en iştah açıcılarından biri olan kan portakalını, tam da mevsiminde olduğumuz bugünlerde bol bol tüketmek gerek🍊🍊🍊 Normal portakaldan 4 kat daha fazla C vitamini içeren ... devamını oku
Bademli Dereotlu Pirinç Pilavı
Davet sofralarında et ve tavuk yemeklerine leziz bir eşlikçi olan Bademli Dereotlu Pilav’ı yılbaşı soframızda sevgili dostlarımız Oli ve Simon için hazırlamıştım. Tadına doyamadıkları pilavı o geceden sonra sık sık onlarda veya bizim evde mutlaka ... devamını oku
Patatesli Brokoli Köftesi
HThayat.com da paylaştığım tariflerimden biri; Dışı çıtır çıtır, pişerken içinde eriyen peynirle yumuşacık olan bu köfteler brokoli sevmeyenlerin bile beğenecekleri lezzette. Yemek öncesi sıcak atıştırmalık veya sebze yemeyen çocuklara ... devamını oku
Bergamot Kabuğu Reçeli
Turunçgillerden keskin aromalı mis gibi kokan bir meyve olan bergamotun kabuğu reçel, kek, pasta gibi bir çok yerde kullanılıyor. Earl Grey çaya da bu kabuklardan elde edilen yağ ile tat veriliyor. Bugüne kadar farklı yörelerden gelen ve üç ... devamını oku
Kumkuat Likörü
Turunçgiller ailesinin minyatür meyvesi olan kumkuat veya bilinen diğer adıyla kamkat kabuğuyla yenilen ve C vitamini yönünden zengin bir narenciye çeşiti. Aromatik ve nefis bir kokusu olan kumkuatları çiğ olarak tüketebileceğimiz gibi ... devamını oku
- « Önceki Sayfa
- 1
- …
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- …
- 197
- Sonraki Sayfa »