Adana mutfağından; Adana mutfağına özgü nefis bir meze olan Teretür’ün ana malzemeleri marul veya atom salata, süzme yoğurt ve tahin… Yapılışı pratik lezzetin en önemli püf noktası atom salatanın doğrandıktan sonra tuzla iyice ovup ... devamını oku
Cevizli Kadayıf Tatlısı
Tarif defterimden; Yapılışı pratik olan kavrulmuş cevizli leziz kadayıf tatlısını bayram sofralarınız için hazırlayabilirsiniz... Servis: 7 - 8 adet Hazırlama süresi: 20 dakika Pişirme süresi: 30 dakika Malzemeler: 200 ml lik ... devamını oku
Bayat Pide Böreği
Tarif defterimden; Ramazanda bayat pideleri değerlendirmenin en lezzetli hali olan yapılışı pratik peynirli börek… Yapılış aşamaları videosuna İnstagram hesabımdan ulaşabilirsiniz... Servis: Orta boy fırın kabında Hazırlama süresi: ... devamını oku
Elmalı Havuçlu Cevizli Kek
Tarif defterimden; Çay saatleri için kolaylıkla yapabileceğiniz elmalı, tarçınlı, cevizli ve havuçlu leziz kek… Elma ve havuç miktarlarını bardak ölçüsüyle verdim, 2 elma ve 1 orta boy havuca denk geliyor… Yapılış aşamaları videosuna ... devamını oku
Hardallı Lahana Salatası
Tarif defterimden; Hardallı sos ve kavrulmuş cevizin çok yakıştığı leziz lahana salatası… Yapılış aşamaları videosuna İnstagram hesabımdan ulaşabilirsiniz... Servis: 6 - 8 kişilik Hazırlama süresi: 20 dakika Malzemeler: 200 ml ... devamını oku