Karadeniz mutfağından; Kokulu İsabella üzümlerinden yapılan Doğu Karadeniz bölgesine ait bir çeşit meyve peltesi diyebileceğimiz Pepeçura ile tanışmama vesile olan sevgili Pınar üzümleri gönderip; Müjgan ablacım üzümleri haşla, suyunu ve üzümleri ... devamını oku
Dream Akademi’de İspanyol Sokak Lezzetleri
Dream Akademi’de Şef Ali Ronay ile keyifle geçirdiğimiz etkinlikte benim de çok sevdiğim İspanyol yemeklerini deneyimledik. Defalarca seyahat ettiğim İspanya’da ağırlıklı olarak deniz ürünleriyle yapılan yemekler ve tapas diye ... devamını oku
Karanfilli Anjelik Erik Marmelatı
Tarif defterimden; Anjelik erik içeriğindeki pektin oranının yüksekliğinden dolayı reçel ve marmelat için en uygun meyvelerden biri… Kahvaltı sofralarında kaymak ile veya kek, kurabiye ve tartlara çok yakışan marmelatı serin yerde çok uzun ... devamını oku
Taze Fasulye Salatası
Mevsiminde; HThayat Habertürk de yayınladığım tariflerimden biri; Çalı fasulye veya ayşe kadın fasulye ile yapabileceğiniz rengarenk görüntüsüyle iştah açıcı, lezzetli ve sağlıklı bir salata oluyor. Servis: 4 kişilik Hazırlama süresi: 30 ... devamını oku
Böğürtlen Reçeli
Tarif defterimden; Elma, böğürtlen, erik ve ayva gibi meyvelerde yoğun olarak bulunan bir madde olan pektin koyu kıvamlı reçeller yapmamıza olanak sağlıyor. İçeriğindeki pektin oranının yüksekliğinden dolayı reçel yapımına uygun olan ... devamını oku
- « Önceki Sayfa
- 1
- …
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- …
- 197
- Sonraki Sayfa »